Blauwe zaal

Niks (sept 2014)

Auteur

Peter De Graef

Regie

Guy Van de Vel

Spelbegeleiding

Willy Verbruggen

Verhaal

Het treurige levensverhaal van een man, die door allerlei oorzaken uiteindelijk zo'n beetje alles verloren heeft dat hij ooit bezat en buiten de maatschappij is komen te staan. Vanuit deze positie beziet hij met verwondering en verbijstering de wereld om zich heen. Dit levert wonderlijke, humorvolle observaties op  maar ook treurigstemmende constateringen over onze omgang met onszelf en elkaar. Peter De Graef heeft maar weinig woorden nodig om heel veel te zeggen. Knap is de manier waarop hij bijna terloops de levensvragen illustreert aan het verhaal van deze ene man. Eén levenswijsheid willen we u tenslotte niet onthouden: "Van binnen kunt ge niet nat worden." Als dat geen troost biedt...

In onze uitvoering van "Niks" werd gekozen om met beperkte middelen en dus met bijna niks te werken. Enkel de tekst een beetje licht en een stoel volstaan om u mee te nemen in het verhaal.

Poezie-avond (nov 2014)

100 JAAR GELEDEN STARTTE EEN
4 JAAR DURENDE OORLOG !

Op 11 & 14 november 2014
om 20.15u. nodigen we u uit op
een zin-volle avond over dit zin-loos geweld

DE KLAPROZEN KLEURDEN BLOEDROOD

Poëzie en zang door

Alexandra, Birgitte, Haiko, Ingrid d.B., Ingrid G., Jacob, Jan, Janne, Kristel, Mathias, Suzette, Walter, Wanne en Wim

Inkom

Vrije toegang, reserveren onnodig

Promo

Download de A6 flyer of A3 affiche.

2x Dario (jun 2011)

flyer_dario.jpg

Vorig seizoen ontsproten er al plannen om een weekendje Dario op te opvoeren. Intussen zijn deze volgroeid en hebben we een extra datum in onze kalender gevonden en geprikt. Je kan op 17 en 18 juni komen kijken naar een dubbele opvoering van Dario:

  • Het eerste mirakel van het kindeke Jezus (door Guy Van de Vel)
  • De rebellen van Bologna (door Willy Verbruggen)