Ontdek in onze zaal

Armandus de Zoveelste (maart 2017)

Koning Armandus de Zoveelste wil geen koning meer zijn. Hij is diep ongelukkig. Zijn lieve koningin zal nooit meer wakker worden, tenzij iemand een middeltje vindt. Kussen helpt niet; het zal iets anders moeten zijn. Hij wil haar hand vasthouden en haar lippen nat maken met een washandje. Hij wil geen koning meer zijn. Prins Eduardus de Zoveelste wil geen koning worden in een land waar koningen niets te zeggen hebben. Hij wil nadenken en beslissen, hij wil niet ja-knikken en uitvoeren. Prinses Bellatrix de Zoveelste kan geen koning worden. Ze is namelijk een meisje. En ook nog wat te jong. Ze wil groot zijn en niet schattig. De eerste minister Bartholomeus misschien, die wil wel president worden. Niemand weet wat er nu moet gebeuren. Behalve misschien een kabouter, maar ja, wie gelooft er nu in kabouters?

Armandus de Zoveelste is een klassiek sprookje, mocht het honderden jaren geleden geschreven zijn. Maar dat is niet zo, het is dus een hedendaags sprookje met koningen, prinsen, prinsessen, kabouters, een elfenkoningin, een zwarte ridder, een tovenaar, een te goede heks, een draak en een happy end.

Vanaf 6 jaar

Uit met Vlieg

En zo werd het toch nog gezellig (mei 2017)

Op een raar en zeldzaam moment, op een rare plaats (een oud theater) zien ze elkaar terug. Een gesprek?

Een gesprek naast elkaar. Los van elkaar. Met elkaar. Tegen elkaar. De relatie van twee (oude) vriendinnen? Tijd voor een verzoening? Of voor een revanche...

Of...?!